KijkGlas

January 19, 2021 event

KijkGlas

category:
event

date:
January 19, 2021

tags:
ruimte,

Het project met de wisseltentoonstellingen loopt nog tot mei 2021.

Het is zover. Ondanks corona wilden we bij deRuimte niet bij de pakken blijven zitten en tonen dat er toch cultureel leven bloeit tijdens een lockdown. Dankzij de enthousiaste inzet van de medewerkers van Juan, Oxana en Terence hangt onze eerste expo “Kijkglas” achter de vitrines van de panden van deRuimte in de Otterstraat en de Driezenstraat in Turnhout. Tijdens de expo tonen we werk uit ons zeefdrukatelier. Onze ambitie is om elke 14 dagen ander werk te tonen. Niet alleen uit het eigen atelier maar ook van onze medewerkers. Zo bieden we Turnhout een staalkaart aan van het creatief en artistiek talent dat bij deRuimte actief is. En zo willen we kleur brengen in deze wat diffuse tijden. Kunst verbindt en inspireert.

Graag aangeboden door het team van deRuimte.