Klank in woord geboetseerd

March 19, 2020 event

Klank in woord geboetseerd

category:
event

date:
March 19, 2020

tags:
gedichten, impro, performance,


Performance en concert bij u thuis

Klassiek als muzikale insteek. Samen met Lieve D’Haese (piano) en Nico Balthussen (viool) hebben we een levendig geheel uitgewerkt met muziek van Devreese, Poulenc, Astor Piazzolla, Sjostakovitsj, …


Met Nico, solo viool, heb ik een programma met sonates, partitas van Bach. Tijdens deze drie performances lees ik eigen werk voor en boetseer ik ter plaatse een beeld. We doen uiteraard graag een concert bij u thuis.U kan ook kort proeven van de performances die ik geef samen met diverse muzikanten

In de jazzie sfeer werk ik samen met Marcelo Moncado die improvisatiemuziek speelt met als basis de sax. lees meer