Lebuindhaese | Opening deRuimte
22364
post-template-default,single,single-post,postid-22364,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Opening deRuimte

Van 11 augustus tot 29 september 2017

Opening deRuimte

U bent van harte uitgenodigd op de feestelijke opening van galerij deRuimte op vrijdag 10 november 2017 om 20 uur

 

met: bordeel van verhalen

Elvis Peeters, Kurt Vervloet en Abdualla Maksour

 

graag uw komst bevestigen voor 3 november op info@deruimte.art

 

 

In de sociaal-artistieke werkplaats deRuimte in Turnhout ga ik als kunstenaar aan de slag met wat we ‘kwetsbare mensen’ noemen. Mensen met een eigen verhaal waardoor ze moeilijk de plaats in onze maatschappij krijgen waarop ze recht hebben. Mensen die ons een meerwaarde kunnen aanreiken die wij vergeten of niet willen zien: mensen in armoede, vluchtelingen, mensen met een fysische of mentale beperking, (ex-)gedetineerden, mijn medemensen. Ach, op de keper beschouwd werk ik niet samen mensen met een beperking, maar aan een maatschappij met vele beperkingen. Op mijn website en Facebookpagina zal ik ook de speciale momenten die plaatsvinden in deRuimte aankondigen.

 

Maar nu nodig ik je alvast uit voor de opening van deRuimte. Op een paar maand tijd hebben we met vrijwilligers een pand ingericht waar we gaan werken met deze mensen. deRuimte wordt een plaats voor kunst en kunstbeleving. Naast het geven van workshops en het opzetten specifieke projecten, verzorgen we een eigen galerij en beschikken we over een zeefdrukatelier.

 

Ik heet je in naam van het team van harte welkom.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.